Kevään -24 virkistyspaketit

25/03/2024

Esittelyssä ERÄPAKOPELI – OLETKO VALMIS HAASTAMAAN ITSESI JA KAVERISI?

Terkkuja täältä Niklandian lämmittävän kevätauringon ja lintujen sirkutuksen lomasta!

Viime viikot olemme suunnitelleet ja työstäneet kovasti virkistyspäivien ohjelmistoa. Toiveissamme on ollut tarjota useampaa erilaista ja mielenkiintoista pakettia, ja nyt meiltä löytyykin ihka uusi, monipuolinen lista erilaisia virkistys- tai vaikkapa polttaripäiviin sopivia ohjelmia teidän iloksenne!

Halusimme rakentaa osan paketeista hauskanpitoa ja aktiviteetteja ajatellen, täältä Niklandiasta kun löytyy sekä lampea että metsää, joita aktiviteetteihin voi helposti hyödyntää esimerkiksi suppailun, fat-biken, mökkiolympialaisten tai luontopolkujen merkeissä.

Tänä vuonna halusimme tuoda valikoimaan myös jotain itsellemmekin uutukaista, sillä mikä olisi jännittävämpää kuin erilaiset seikkailut ja kokemukset! Yhtenä uutuutena olemme saaneet yhteistyökumppaniksi luonto-osuuskunta Willimielen, jolla on mahdollisuus tarjota aivan uudenlaista pakopeliä muiden suosittujen pakopelien joukkoon -nimittäin Eräpakopeliä!

MIKÄ ON ERÄPAKOPELI?

Eräpakopeli on hauska selviytymispeli, jossa pelaajilla on tunti aikaa selvittää eteen tulevat tehtävät avatakseen varkaiden metsään jättämän arvokkaan kätkön.

Jotta kätkö aukeaa, on yhteistyötä tekemällä ratkaistava hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia. Suorittamista varten ei tarvita mitään erityisosaamista, vain hyppysellinen yhteistyötaitoja ja ripaus heittäytymistä! Pelin yhteyteen voidaan liittää myös erähenkinen ruokailu (lisätiedot menusta blogitekstin lopussa).

Eräpakopeli on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja kehittää tiimityötaitoja. Eräpakopeli sopii hyvin työpaikan virkistäytymispäiviin, polttareihin tai kaveriporukan illanviettoon. Eräpakopeli ei vaadi kovia fyysisiä ponnisteluja, eikä eksymisen vaaraa ole. Osallistujien varustus ohjeistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Kuka saa auki varkaiden kätkön ja selvittää pakopelin mysteerit?

ERÄPAKOPELIN HINNASTO

Eräpakopelin hinta on alk 320 eur (maks.10hlöä) + lisähenkilöt 20 eur/hlö

Eräpakopelin yhteyteen on mahdollista saada myös sauna/palju lämpiämään sekä ruokailut kätevästi täältä Niklandiasta, lue lisää alta!

RUOKAMENU PAKOPELIN YHTEYTEEN:

Eräpakopeliin räätälöidyt menuvaihtoehdot (minimiveloitus 8 hengeltä)

Huom! Myös muut Niklandian menut saatavilla (Kurkkaa Palvelut – Ruokapalvelut)

Varaukset ja lisätiedustelut eräpakopelistä numerosta +358 40 8244153 /Jarkko