Suppailu

Niklandia suppailukesä

Miltä tuntuisi tehdä Sup-laudalla alaspäin katsova koira tai löydätkö sisältäsi vahvan soturin? Haluaisitko nostaa sykettä ja treenata laudalla kuntopiiriä? Vai löytyisikö teiltä iloisia vedestä tykkääviä lapsia suppailemaan? Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan!

Sup-tunnit

Niklandiassa mahdollisuus päästä liikuntaohjaaja Hanna Vilhusen vetämille sup-tunneille. Tarjolla suppailun alkeiskursseja, voimaa ja kuntoa sup-tunteja, mielen ja kehon sup-tunteja. Lapsille järjestetään lisäksi omia suppailutunteja.

Räätälöidysti järjestämme retkiä esim. läheisellä Puujoella tai järjestämme muun yksityisen suppailuhetken juuri Sinulle ja ryhmällesi. Mahdollista on myös vuokrata pelkät sup-laudat esim. oman kaverisi, perheesi tai -ryhmäsi käyttöön.

Suppailu on mahtavaa kesäpuuhaa kaikenikäisille. Tarvitset yllesi normaalit kevyet ja vetreät jumppaan soveltuvat vaatteet, esimerkiksi trikoot, tuulihousut tai shortsit (pukeutuminen sään mukaan). Voit ottaa mukaasi esimerkiksi kevyen takin viileän päivän varalle. Toki kursseilla säävaraus! Vesisade ei estä suppailua, mutta ukkosella tai kovalla tuulella tunti joudutaan perumaan/siirtämään. Lämpöisellä säällä voi olla jopa vain uima-asu päällä. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo, pyyhe ja vaihtovaatteet.

SUP-paketit

Alkeiskurssi-sup

– 4-10 hlö
– 25 eur/hlö

Tutustutaan suppailun saloihin. Kesto 60 min sisältäen opastuksen ja lopetuksen maalla. Aloitamme vedessä suppailun Aasta.

Tarkoitus tutustua Sup-lautaan ja löytää varmuus tekemiseen ja suppailuun. Kokeilemme suppailua istuen, polvillaan ja seisten. Opettelemme jarruttamaan ja kääntymään sekä liikkumaan eri suuntiin.

Mielen ja kehon –sup

– 4-10 hlö
– 25 eur/hlö

Kesto 60 min sisältäen opastuksen ja lopetuksen maalla.

Rauhallinen aamun aloitus, päivän pieni hengähdys tai päivän touhujen nollaus. Oman kehon kuuntelua, vahvistamista, tasapainoa ja rentoutumista.

Voimaa ja kuntoa -sup

– 4-10 hlö
– 25 eur/hlö

Kesto 60 min sisältäen opastuksen ja lopetuksen maalla.

Aamuherätys keholle, unihiekkojen karistukset ja aivojen tuuletusta päivän touhujen lomassa tai jälkeen. Lisäksi saat treenattua voimaa ja kuntoa.

Lasten supi -sup

– 4-10 hlö
– 20 eur/hlö

Lapsille n. 7-14 v. Uimataito ja liivit pakolliset sekä kyky pysyä itsenäisesti tunnin ajan ohjauksessa! Kesto 60 min

Suppailua iloisessa porukassa, omalla tasolla. Liikutaan, tasapainoillaan ja skabaillaan.

Yksityis -sup

– kesto räätälöidysti
– hlömäärä 2-10 hlö
– tyky-päivät, polttarit, lasten synttärit, retket, kisa-sup, skumppa-sup…
– kysy tarjous

Juuri teidän ryhmällenne räätälöity suppailuhetki haluamallanne sisällöllä ja haluamaanne aikaan. Sopii ohjelmanumeroksi esim. yrityksenne tyky-päivään, polttareihin, kaveriporukalle, lasten synttäreille jne. Onnistuu myös retket esim. läheisellä Puujoella.

Sup-lautavuokra

– 15 eur/iso lauta/tunti Niklandiassa
– 10 eur/pieni lauta/tunti Niklandiassa
– pidempi aika kysy tarjous
– kuljetus, kysy tarjous

Ilmoittautumiset ohjatuille tunneille:

puh. 045 8075 777 / Hanna

Pelkän laudan vuokraus:

puh. 040 8244 153