Aktiviteetit

Leikkipaikka

Pienimmille mökkeilijöille on info-mökin läheisyydessä leikkipaikka, jossa on hiekkalaatikko leluineen, keinu ja trampoliini. Lapset voivat olla leikkipaikalla ainoastaan vanhemman valvovan silmän alla.

Perinteisiin pihapeleihin kuuluvia välineitä voi lainata info-mökiltä. Välineitä löytyy mm. mölkkyyn, tikanheittoon, krokettiin ja petankkiin.

Alueen suurimmalla lammella on käytettävissä soutuvene, joka on Niklandian asiakkaiden vapaassa käytössä. Airot ja pelastusliivit voi hakea info-mökiltä, johon ne myös käytön jälkeen tulee palauttaa.

Lampeen on istutettu kaloja, joiden kalastus on mahdollista mato-ongella. Onkia voi lainata info-mökiltä.

Ulkoilu/lenkkeily on mahdollista lähimetsien poluilla tai talvella lammen jäälle auratulla jäätiellä. Sääolosuhteista riippuen, myös luistelu voi olla mahdollista jäätiellä. Pienempää luistelukenttää pyritään ylläpitämään lammenjäällä.

Pieniä pulkka- ja liukurimäkiä on aivan mökkien pihoissa pienimmille matkailijoille.

Myös hyvät marjastus- ja sienestysmaastot ovat aivan vieressä.

Suppailu

Rauhallinen luonto, oman kehon kuuntelu, vesi ja sup-lauta. Niklandiassa on tarjolla liikuntaohjaaja Hanna Vilhusen vetämiä suppailun alkeiskursseja, voimaa ja kuntoa -sup-tunteja, mielen ja kehon -sup-tunteja. Lisäksi järjestetään lapsille omia suppailutunteja sekä räätälöityjä retkiä tai yksityistunteja.

Lue lisää

Sähkö-fatbiket

Niklandiassa on vuokrattavana kaksi Helkama Fe10- sähköfatbikea. Parhaiten nämä pyörät soveltuvat 160-185 cm kuskeille. Lähistöltä löytyy pyörillä ajettavia kivoja metsäpolkuja. Niklandiasta voi tarvittaessa tilata retkelle valmiin eväsrepun., josta löytyy kaikki tarvittava nälän ja janon sammuttamiseen.

Lue lisää

Paintball

Niklandian metsään on mahdollista tilata yhteistyökumppaniltamme paintball-välineet. Haalarit ja maskit päälle ja kavereita maalaamaan! Sopii niin polttareihin kuin yritysvieraillekin. Ilmoita henkilömäärä ja pyydä tarjous. Välineet ja ohjatut pelit järjestää Tetpa Oy.

www.tetpa.com

Lavinto-Karting

Niklandiasta Lavinnon kartingradalle on matkaa noin 10 km. Vuokraa oma auto ja katso, kuinka nopea olet tai kuka on tiimisi nopein kuljettaja! Mahdollisuus järjestää myös miniGP, joka sisältää 10 min lämmittelyn, 10 min aika-ajon ja 12 kierroksen A-finaalin. Hauska ohjelmanumero esim. polttareiden tai tiimipalaverin yhteyteen.

www.speedmaker.fi

Seikkailu Sveitsi

Niklandiasta Hyvinkään SeikkailuSveitsiin on matkaa noin 30 km. SeikkailuSveitsistä löytyy ratoja niin aloittelijoille kuin himoseikkailijoillekin… ja kaikille siltä väliltä! Ikimuistoiset seikkailut esim. tyky-päiviin, asiakastilaisuuksiin, polttareihin, synttäreille.

www.seikkailusveitsi.fi

Muita lähiseudun matkailukohteita

Kesäteatteri Miinan Monttu n. 15 km

Puuhamaa n. 35 km

Lähimmät tanssilavat

Kolmilammin lava n. 15 km

Riutanharjun lava n. 20 km

Mäntsälän suurlava n. 35 km

Lähimmät hiihtokeskukset

Sveitsin Hiihtokeskus, Hyvinkää n. 30 km

Messilä, Hollola n. 40 km

Kalpalinna, Janakkala n. 40 km