Virkistyspäivät

Virkistyspäiviä yrityksille ja työyhteisöille

Järjestämme Niklandiassa mielellämme erilaisia virkistyspäiviä yrityksille ja työyhteisöille.

Luonto, liike ja levollisuus ovat Niklandian kulmakiviä, ja juuri näitä elämyksiä ja kokemuksia tahdomme tarjota kävijöillemme. Meidän on mahdollista räätälöidä teidän toiveisiinne sopiva paketti, jonka myötä pääsette nauttimaan juuri teidännäköisen päivän työyhteisön tai kaveriporukkanne kesken.

TyKy 1, Erätaitokilpailu

– 300 eur (maks 10hlö) + lisähenkilöt 20 eur/hlö (alv0)

Leikkimielinen kisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille osallistujille, sillä kisan reitti ja tehtävät laaditaan aina ryhmän mukaisiksi. Se sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle.

Aikataulu ja rastien määrä sovitaan asiakasryhmän koon ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko noin 20 osallistujaa. Kilpaillaan 2-4 hengen joukkueina.

Ruokailu (katso menu) ja sauna/palju järjestyvät tarvittaessa erätaitokilpailun yhteyteen.

TyKy 2, Eräpakopeli

-320 eur (maks 10 hlö) + lisähenkilöt 20eur/hlö (alv0)

Eräpakopeli on hauska selviytymispeli, jossa pelaajilla on tunti aikaa selvittää eteen tulevat tehtävät avatakseen varkaiden metsään jättämän arvokkaan kätkön. Eräpakopeli sopii hyvin työpaikan virkistäytymispäiviin, polttareihin tai kaveriporukan illanviettoon. Suorittamista varten ei tarvita mitään erityisosaamista, vain hyppysellinen yhteistyötaitoja ja ripaus heittäytymistä! Mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja kehittää tiimityötaitoja!

Ruokailu (katso menu) ja sauna/palju järjestyvät tarvittaessa eräpakopelin yhteyteen.

TyKy 3, Metsäpolkuvisa

-250 eur (maks 10 hlö) + lisähenkilöt 10 eur/hlö (alv0)

Metsäpolkuvisassa kierretään pareittain tai pienryhmissä noin 1 km:n mittainen merkitty reitti, jonka varrella on monipuolisia luontoon ja retkeilyyn liittyviä tehtäviä. Osa tehtävistä haastaa pohtimaan ja päättelemään, osassa punnitaan luontoon liittyvää tietämystä. Mukana on myös hieman sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä. Viimeinen tehtävä tehdään yhdessä pelin vetäjän johdolla. Metsäpolulla olevat tehtävät voidaan tehdä myös ilman pisteiden laskua ja kisaamista.

Ruokailu (katso menu) ja sauna/palju järjestyvät tarvittaessa metsäpolkuvisan yhteyteen.

TyKy 4, Mökkiolympialaiset

-250 eur (maks 10 hlö) + lisähenkilöt 15 eur/hlö (alv0)

Ei niin vakavasti otettavat olympialaiset, joissa kuitenkin syystä tai toisesta, meno voi yltyä lähes äärimmilleen! Viiden lajin kokonaisuudessa päästään mittelöimään niin ketteryydessä kuin tarkkuudessa. Kuka on tiimin tarkka-ampuja, kenellä vesi pysyy lasissa, kestääkö rollaattorissa renkaat? Näihin vastasus saadaan vain ja ainoastaan olympialaiset järjestämällä!

Kesto noin 1,5 tuntia.

Ruokailu (katso menu) ja sauna/palju järjestyvät tarvittaessa mökkiolympialaisten yhteyteen.

TyKy 5, Jousiammuntakilpailu

-250 eur (maks 10 hlö) + lisähenkilöt 15 eur/hlö (alv0)

Ohjattu noin 1–1,5 tuntia kestävä aktiviteetti, jossa osallistujat jaetaan vähintään kahteen joukkueeseen. Ampumaetäisyyttä voidaan säätää tilanteen mukaan. Aluksi jokaisella on harjoituskierros, jossa pääsee tutustuman jouseen ja nuoliin. Ohjaaja antaa neuvot ja opastaa jousiammunnan saloihin. Ei siis haittaa, vaikka et olisi ikinä jousiammuntaa kokeillutkaan. Kilpailussa jokainen vuorollaan ampuu nuolet 60 cm tauluun ja lopuksi ynnäillään pisteet joukkueille, jotta mestarit selviää!

TyKy 6, Suppailua lammella

-25 eur/hlö (4-8 hlöä) (alv0)

Alkeis -sup, mielen ja kehon -sup vai voimaa ja kuntoa -sup? Näitä olisi saatavana ohjattuna tuntina Niklandin lammella. Lampi antaa hyvät mahdollisuudet tutustua suppailun alkeisiin. Tai jos olet jo kokeneempi, voidaan ohjaajan kanssa tehdä sup-laudoilla mitä erikoisempia temppuja.

Jos haluatte suppailla vain omalla porukalla, ilman ohjaajaa, on mahdollista vuokrata Niklandiasta myös pelkät laudat 10 eur/lauta/tunti.

TyKy 7, Sup-retki Puujoella (sis.retkieväät)

-60 eur/hlö (4-8 hlöä) (alv0)

Sup-laudat jokirantaan, eväät reppuun ja menoksi! Tähän lyhykäisyydessään kiteytyy sup-aktiviteetti, joka ei vaadi kuitenkaan mahdottomia fyysisiä voimia. Lähdemme aamusta (tai mihin aikaan vain) lipumaan rauhallista vauhtia linnunlauluja kuunnellen kohti Ansiojärveä, jossa yhdistämme laudat yhteen ja pidämme evästauon. Vatsat täytettyämme, onkin sopivaa lähteä paluumatkalle, ja tietysti myötävirtaan lasketellen! Retken kesto noin 2.5 tuntia. Opas ja retkieväät sisältyvät hintaan. Retki mahdollista toteuttaa ainoastaan hyvällä säällä. Kovalla tuulella tai sateella ei retkelle kannata lähteä.

Tyky 8, Karaoke

-250 eur (maks 40 hlö)(alv0)

Perusvälineet karaoken järjestämiseen. Nyt mahdollisuus päästää sisäinen lavatähti valloilleen ja yllättää vaikka tiimikaverit kovaa ja korkealta! Mahdollisuus myös mykistäviin duettoesityksiin kahden langattoman mikrofonin ansiosta. Tällä tykypaketilla syntyy uusia tähtiä!