Kesäkahvila /Juhlatila

Niklandian ns. kokous-/ruokamökissä voidaan järjestää myös pieniä juhlia. Sisätila soveltuu maksimissaan 25 hengelle. Kesäaikaan käytössä on lisäksi terassit ja huvimaja. Kevään -24 aikana mökin yhteyteen rakennetaan lisätilaksi katettua terassia.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan kokous-/ruokamökkiä esim. omiin juhliisi, ota yhteyttä ja suunnitellaan juhliisi sopiva paketti. Ruokapalvelut järjestyvät meidän kauttamme, sillä keittiötä emme voi vuokrata vieraille ruoan valmistukseen. Ruokapalveluissa teemme yhteistyötä myös paikallisen juhla- ja pitopalvelun – Pito-Piikojen – kanssa.

Mökin ja sen ympäröivien tilojen vuokrahinta yksityisiin juhliin on alk. 150 eur/vrk, mutta lopulliseen hintaan vaikuttaa ajankohta ja henkilömäärä. Kysy siis rohkeasti tarjousta! Mökissä ei ole majoitusta, mutta alueelta löytyy erikokoisia majoitusmökkejä, joista voidaan neuvotella myös pakettitarjousta.

Jos sinulla on isompi ryhmä, jonka haluaisit tuoda kesällä tutustumaan Niklandiaan ja samalla kahville, tällaisista suunnitelmista olisi hyvä tietää vähän ennakkoon. Mökin sisältä, terassilta, huvimajasta ja juhlateltasta löytyy istumapaikkoja yhteensä noin 80 hengelle.

Kahvilasta saa vuokrattua mm. sup-lautoja ja sähkö-fatpyöriä. Suppailu on rentoa kesäpuuhaa ja aloittelijoidenkin on helppo sitä kokeilla tukevilla laudoilla rauhallisella lammella. Sähköpyörillä yksi mielenkiintoinen kohde, maalaismaisemista samalla nauttien, voisi olla pyörälenkki esim. Mommilan Kyläkauppa -museoon.

Pienemmille vieraille kahvilan pihalta löytyy trampoliini ja leikkimökki. Kesäloma-aikaan kaniystävykset Nipsu ja Myy käyvät myös välillä kesäkahvilalla vierailulla. Näistä käynneistä infoillaan tarkemmin Niklandian somekanavilla.