Kesäkahvila SUP

Huom. Rantakahvila Sup on auki loppukesän 2023 ainoastaan tilauksesta väh. 4 hengen ryhmille.

Mökkiä ja sen pihapiiriä vuokrataan kesäaikaan yksityistilaisuuksiin, joten tämä vaikuttaa osaltaan kahvilan aukioloihin.

Kahvilan tuotteet ovat itsetehtyjä, esim. kotipullaa, piirakkaa, lettuja ja grillipizzoja. Myös jäätelöitä löytyy vielä altaasta.

Pienemmille vieraille kahvilan pihalta löytyy trampoliini ja leikkimökki. Kesäloma-aikaan kaniystävykset Nipsu ja Myy käyvät myös välillä kesäkahvilalla vierailulla. Näistä käynneistä infoillaan tarkemmin Niklandian somekanavilla.

Jos sinulla on isompi ryhmä, jonka haluaisit tuoda kesällä Niklandiaan tutustumaan ja samalla kahville, tällaisista suunnitelmista olisi hyvä tietää vähän ennakkoon. Mökin sisältä, terassilta, huvimajasta ja juhlateltasta löytyy istumapaikkoja yhteensä noin 80 hengelle.

Kahvilasta saa vuokrattua mm. sup-lautoja ja sähkö-fatpyöriä. Suppailu on rentoa kesäpuuhaa ja aloittelijoidenkin on helppo sitä kokeilla tukevilla laudoilla rauhallisella lammella. Sähköpyörillä yksi mielenkiintoinen kohde, maalaismaisemista samalla nauttien, voisi olla pyörälenkki esim. Mommilan Kyläkauppa -museoon.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan kokousmökkiä esim. omiin juhliisi, ota yhteyttä ja suunnitellaan juhliisi sopiva paketti. Ruokapalvelut järjestyisi meidän kauttamme, sillä keittiötä emme voi vuokrata vieraille ruoan valmistukseen. Kylmätilat sen sijaan järjestyvät ja vieraiden itsevalmistamia ruokia tai leivonnaisia voi tuoda. Ruokapalveluissa teemme yhteistyötä myös paikallisen juhla- ja pitopalvelun – Pito-Piikojen – kanssa. Mökin ja sen ympäröivien tilojen vuokrahinta on alk. 200 eur/vrk mutta lopulliseen hintaan vaikuttaa ajankohta ja henkilömäärä. Kysy siis rohkeasti tarjousta! Mökissä ei ole majoitusta, mutta alueelta löytyy erikokoisia majoitusmökkejä, joista voidaan neuvotella myös pakettitarjousta.